Malaga shopping

shopping-malaga

Dette var en gang en by fuld af familieejede butikker langs Spaniens sydkyst (også kendt som Costa del Sol), men Malaga er nu blevet et af landets mest repræsentative byer, med mere end en halv million indbyggere, hvor den store maler Pablo Picasso engang boede og dagens Antonio Banderas bor.

Malagas shoppeoplevelse har også bedret sig dramatisk i løbet af årene, med åbning af nye indkøbscentre og udsalgssteder med kendte mærker, som kun fandtes i de større kosmopolitiske byer før i tiden. Men det som giver Malaga sin sande ånd er stadig bevaret i alle lokalbutikkerne, som blander sig sømløst med de mere moderne, og byder de besøgende på en meget komfortabel og hjemlig atmosfære.

Når det så er sagt, er her nogle af de mest karaktweristiske indkøbscentre og butikker som findes i Malaga.

Vialia Malaga

Adresse: Explanada De La Estación, 1

Dette indkøbscenter er besynderligt nok plasseret i et knudepunkt for transport i nærheden af byens busterminal og banegård Renfe. Her er der mange topfasionable butikker og nogle af byens bedste biografer. Indkøbscentret har også sine egne parkeringspladser og kan tilbyde et stort udvalg af restauranter som serverer mange slags retter.

Plaza Mayor Indkøbscenter

Adresse: Calle Alfonso Ponce De León, ved motorveien A7, Guadalmar exit (Parador del Golf)

Et af de vigtigste karakteristika ved dette indkøbscenter er at det er pladseret udendørs, noget som giver de besøgende en meget mere afslappet og forfriskende shoppeoplevelse. Indkøbscentret har flere mærkevarebutikker og mange restauranter, men hovedattraktionen må være de 20 topkvalitetslærreder som biografkæden Yelmo byder på.

Larios Centro Indkøbscenter

Adresse: Afenida Aurora, 25

Dette indkøbscenter ligger midt i Malagas centrum og huser mærkevarebutikker og restauranter, alle i praktisk beliggenhed på et sted. Der er også et stort Eroskivarehus i centeret, som er meget attraktivt for befolkningen her.

Vogue

Adresse: Sancha de Lara, 6

Denne butik har specialisert sig i at tilbyde det sidste nye inden for mode til både mænd og kvinder. Den har nogle af de bedste mærker i branchen og er en fin repræsentant for alle andre tøjbutikker i Malaga. Shopping i Vogue kan være ret dyrt, men priserne er tilsvarende med mærkevarerbutikker i byen.

La Mallorquina delikatessebutik

Adresse: Calle Sagasta, 1

La Mallorquina er en madbutik som sælger forarbejdet mad såsom skinke og ost – alt i den bedste kvalitet som kan fås i Malaga. Her sælger de også vin, oliven og mange andre delikatesser, og dette er et ideelt sted for enhver tourist til at glæde sig over den sande lokale shoppeoplevelse.