Restauranter i Malaga

restaurant-malaga

Et af de mange aspekter som stadig overrasker turister som besøger Malaga, er byens enorme udvalg af restauranter. Madkulturen er her, som i resten af Spanien, en del af alle aspekter af lokalbefolkningens hverdag, og måltider er aldrig nogen hastig affære. Lokale retter varierer meget, men tapas er uden tvivl den mest populære spise i byen. Vegetariske restauranter er også udbredte i Malaga, og de kan tilbyde noget af det bedste inden for vegetarisk mad i Europa.

Nogle af Malagas restauranter:

Cafetería Córdoba 7

Adresse: Córdoba St, Nº 7

Denne lille café viser sig at være en af Malagas mest populære caféer. Den tilbyder sine gæster mange traditionelle retter fra området, samt småretter for folk som har travlt, såsom salater, smørrebrød, kager, croissanter og mere. Nogle af deres mest karakteristiske retter er gazpacho andaluz, paella, porra antequerana, rabo de toro og croquetas caseras, som dagligt lokker et solidt antal madentusiater til.

El Tintero

Adresse: Salvador Allende Af, 350, 29018

Tlf: +952 206 826

El Tintero er den mest populære af alle de små restauranter som ligger langs byens kystlinje. Den er berømt for sine skalddyr og fisk og har både traditionelle og moderne retter og drikke, som paella og sangria, bare for at nævne et par af dem. Et af de mest farverige aspekter ved denne restaurant, er at den ikke har nogen menu. I stedet synger tjeneren retterne mens de bæres ud og sætter dem på bordene hos de gæster som ønsker dem.

Restaurante Gallego Candamil

Adresse: Cuarteles 15.

Tlf: +34 95 232-3907

Denne restaurant ligger i nærheden af den lokale banegård og er blevet meget populær blandt Malagas indbyggere på grund af de udsøgte galiciske retter som serveres der. Når det gælder tapas, så har de byens bedste, og alt tilbydes til meget rimelige priser.

La Posada de Antonio

Adresse: Calle Granada, 33

Tlf: +952 217 069

Dette er restauranten der tilhører ingen ringere end Antonio Banderas. Restauranten tilbyder en række typiske retter, samt enkelte mere internationale retter. Priserne er meget rimelige, og hvis man er heldig, kan man endda ske at møde selve skuespilleren, hvis han skulle være i Spanien på det tidspunkt.

Parador de Málaga Gibralfaro

Adresse: Castillo de Gibralfaro

Tlf: +34 95 222-1902
El Parador er en meget typisk restaurant i Malaga som er blevet meget kendt på grund af sin førsteklasses service og madens høje kvalitet. Et af de vigtigste karakteristika ved denne restaurant er at den har et meget varieret vinkort, som skulle have noget for enhver besøgende. Restauranten har også “månedens vin”, en flot idé som går ud på at tilbyde en kvalitetsvin med en tillokkende pris hver måned.